Red Hat CloudForms 4.7 biedt betere integratie met Red Hat Ansible Automation

Leverancier van opensourceoplossingen RedHat heeft Red Hat Cloudforms 4.7 gelanceerd, de nieuwste versie van de schaalbare oplossing voor infrastructuurbeheer.

Red Hat CloudForms 4.7 biedt een betere integratie met Red Hat Ansible Automation en nieuwe infrastructuurintegraties om het beheer van hybride cloudinfrastructuren te stroomlijnen en vereenvoudigen.

Red Hat CloudForms biedt de on-premises component van Red Hat’s krachtige hybride cloudbeheerportfolio, met Red Hat Ansible Tower die automatiseringsmogelijkheden biedt voor publieke clouddiensten. De twee producten bieden samen de mogelijkheden om workflows te automatiseren, systeemconfiguraties te standaardiseren en de stabiliteit en betrouwbaarheid van het systeem in het gehele IT-domein te verbeteren.

Red Hat CloudForms 4.7 biedt betere integratie met Red Hat Ansible Automation doordat meer Ansible-functies direct in CloudForms beschikbaar zijn. Gebruikers kunnen Red Hat Ansible Tower-workflows nu rechtstreeks vanuit de CloudForms-interface uitvoeren, zodat gebruikers eenvoudiger geavanceerde automatisering kunnen implementeren. Door de twee oplossingen samen te brengen, kan Red Hat CloudForms 4.7 organisaties helpen hun IT-implementaties te versnellen en tegelijkertijd de service-stabiliteit en -prestaties te verbeteren.

Tot de nieuwe integraties met fysieke infrastructuur- en netwerkaanbieders behoren Nuage Networks Virtualized Services Platform (VSP) en Lenovo XClarity. Hierdoor kunnen gebruikers via een enkele oplossing hun fysieke en netwerk-computinginfrastructuur – naast de virtuele en multi-cloud – beter beheren. Deze integratie helpt gebruikers een fysieke infrastructuur op dezelfde manier aan te bieden als een virtuele. Dit verbetert de prestaties en vereenvoudigt day 1- en day 2-activiteiten.

Meer informatie: www.redhat.com