Kannegieter verwelkomt ProLabs als nieuwe fabrikant

Kannegieter, de gespecialiseerde distributeur van databekabeling, netwerkapparatuur, slimme distributie en datacenter oplossingen, laat weten dat het portfolio is uitgebreid met een nieuwe fabrikant: ProLabs. Door deze samenwerking kan Kannegieter klanten uit de IT- en datacentermarkt een ruim aanbod aan netwerkconnectiviteit oplossingen aanbieden.

 

 

Tom Deighton, Northern Europe Sales Manager ProLabs UK, omschrijft de toegevoegde waarde die is ontstaan door de samenwerking met Kannegieter als volgt: “Kannegieter combineert diepgaande kennis van de markt met toonaangevende technische support en logistiek voor partners in de Benelux. Klanten krijgen door deze samenwerking, via een lokale, vertrouwde, gespecialiseerde distributeur (Kannegieter), toegang tot het toonaangevende connectiviteitsportfolio van ProLabs.” Deighton merkt op dat operationele, commerciële en technische excellentie de sleutel is tot het opbouwen van sterke relaties met klanten uit de datacenterwereld.

Edwin van Ommen, Brand Manager bij Kannegieter, vult aan: “We zijn zeer tevreden met de toevoeging van de producten van ProLabs aan ons assortiment. Naast hoge kwaliteit en de laatste technologie, kunnen onze klanten profiteren van de levenslange garanties op transceivers en diverse aansluitkabels.”

ChannelConnect-ProLabs-Voorbeeld-Assortiment

ProLabs brengt verandering in de netwerkconnectiviteit. Als wereldwijde toonaangevende leverancier van glasvezelnetwerkoplossingen biedt het bedrijf een uitgebreid assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten waaronder glasvezel en koper transceivers; aansluitkabels, media converters, actieve optische kabels en glasvezelkabels. ProLabs is de enige middelgrote aanbieder van maatwerk en levenslange productgaranties en heeft kwaliteit, service en support hoog in het vaandel staan. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Cirencester, Verenigd Koninkrijk, met kantoren in Minneapolis en San Francisco, Verenigde Staten.

Meer informatie: www.kannegieter.nl