Vertixo neemt Arnhem Internet Exchange over

Vertixo B.V. heeft per 11 augustus 2017 Arnhem Internet Exchange (ARNIX) overgenomen . De overname past in de groeistrategie en visie voor de toekomst. Met de overname breidt Vertixo haar positie in de branche verder uit.

ARNIX is in 2013 gestart met het leveren van hoogwaardige connectiviteitsdiensten. In de afgelopen jaren zijn bedrijven, instellingen en scholen aangesloten op het ARNIX-netwerk.
Het initiatief is ontstaan in samenwerking met Data Center Arnhem en Vertixo. Omdat het colocatie datacenter in juni 2017 is verkocht aan Eurofiber heeft Vertixo besloten de aandelen over te nemen. Hierdoor kan Vertixo de dienstverlening en kwaliteit in de toekomst blijven garanderen. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid het
connectiviteitsplatform te gaan uitbreiden met security services.

Met de uitbreiding van de dienstverlening wil het bedrijf zich focussen op een toekomst waarbij security problematiek het grootste dreigement vormt voor bedrijfscontinuïteit. Inmiddels is de dienstverlening onder gebracht bij 7 verschillende datacenter locaties. Hier zullen in november dit jaar 4 locaties aan toegevoegd worden. Vanwege de groei van de infrastructuur en portefeuille zal het team versterkt worden.

Vertixo is een bedrijf opgericht door een initiatief van ervaren IT-ers die van mening zijn dat de ICT-dienstverlening veiliger, eenvoudiger en efficiënter kan. Het team heeft een hoog kennisniveau en beschikt over moderne middelen, men kent de grenzeloze mogelijkheden van informatie- en communicatietechnologie en geloven dat slimme, vooruitstrevende toepassingen voor veel organisaties hét verschil kunnen maken.

Meer informatie: www.vertixo.com