Yourhosting lanceert Azure Stack as a Service

Yourhosting, specialist op het gebied van cloud- en webhosting, introduceert Azure Stack as a Service (AZSaaS), een nieuwe clouddienst waarmee bedrijven kosteneffectief en flexibel hun data en applicaties kunnen hosten bij Yourhosting. Klanten weten zich met AZSaaS verzekerd van veilige opslag onder Europese wet- en regelgeving en profiteren tegelijk van de snelheid, het gemak en de kostenvoordelen van de publieke cloud.

Azure Stack as a Service is Azure Stack van Yourhosting inclusief het eventuele beheer en de bijbehorende diensten ervan. Azure Stack is nieuwe hybride cloudtechnologie van Microsoft waarmee bedrijven hun data en Azure-diensten op een plek naar keuze kunnen hosten. Yourhosting was nauw betrokken bij de ontwikkeling van Azure Stack en is daardoor in staat om als eerste in Nederland een eigen cloudplatform te bouwen op basis van deze technologie. Het bedrijf heeft zijn platform daarbij versterkt met zelfontwikkelde beheer- en facturatiefunctionaliteiten, waardoor klanten met AZSaaS profiteren van een cloud met uitgebreide mogelijkheden:
– Lage kosten
– Flexibiliteit
– Beheergemak
– Compliance
– Gedetailleerde kostenspecificatie
– Schaalbaarheid
– Veiligheid

“Hosting zit in ons bloed”, aldus Bart Carlier, algemeen directeur van Yourhosting. “Al 15 jaar biedt Yourhosting managed hosting aan. Inmiddels doen we dit voor 160.000 klanten, en nu wordt managed Azure Stack als Azure Stack as a Service (AZSaaS) aan dit portfolio toegevoegd. Yourhosting is nauw betrokken bij de ontwikkeling van Azure Stack. Als enige partij in Nederland zijn we vanaf de start bij het Azure Stack bèta programma betrokken. Daarnaast maakten we onderdeel uit van het Early Adoption Initiative van Microsoft. Mede hierdoor hebben we lang de tijd gehad om ons gedegen voor te bereiden en zijn we in staat Azure Stack as a Service, inclusief de verschillende management software, gelijktijdig met Azure Stack zelf te releasen.”

Meer informatie: www.yourhosting.nl