VMware stelt Cloud Provider Partners in staat om de uitrol van nieuwe diensten innovatief te versnellen

Tijdens VMWorld 2017 Europe in Barcelona lanceerde VMWare een aantal innovaties om VMware Cloud Provider partners te helpen bij het migreren van VMware workloads, hun dienstenaanbod te verbreden met omzet- en winstvergrotende oplossingen en tegelijkertijd de kosten te verminderen door automatisering en efficiëntere operaties en zich als cloudprovider duidelijk te differentiëren.

Highlights zijn:
– De initiële beschikbaarheid van VMware HCX technologieën die multi-cloud en multi-site applicatie migraties en portabiliteit ondersteunen;
– Lancering van het VMware Cloud Provider Platform om de strategische businessvereisten voor wereldwijde cloudproviders te adresseren;
– De bekendmaking van nieuwe VMware Cloud Verified Trust Mark en VMware Cloud Verified partners;

Er zijn inmiddels meer dan 4.000 VMware Cloud Providers in meer dan 110 landen die diensten ontwikkelen op basis van VMware Cloud Infrastructure technologieën. VMware Cloud Providers bieden klanten de flexibiliteit om hun ideale cloud provider te selecteren op basis van zowel de eisen en wensen van de business als die van IT.

“VMware helpt Cloud Providers om geld te verdienen aan VMware-gebaseerde clouds,” stelt Ajay Patel, senior vice president en general manager van de cloud provider software business unit bij VMware. “We bieden klanten de keuze tussen compatibele VMware clouds, gebouwd op een gemeenschappelijk, maar ook uit breidbaar platform waardoor Cloud Providers kunnen innoveren en hun klant een onderscheidend aanbod kunnen voorleggen. Met VMware HCX technologieën kunnen partners VMware vSphere-gebaseerde workloads loskoppelen van on-premises omgevingen en zo de adoptie van cloud door de klant versnellen.”

VMware HCX werkt met elke cloud en zorgt voor een veilige, naadloze interoperabiliteit en mobiliteit, waardoor grootschalige applicatie-migratie en continue portabiliteit verzekerd is zonder enige downtime of refactoring. Via VMware’s Cloud Providers ven het eerste uur, IBM en OVH, kunnen klante met HCX technologie hun datacenters moderniseren met de allerlaatste VMware SDDC mogelijkheden, zonder dat de business continuïteit en de applicatie-uptime daar onder lijdt en de netwerk architectuur en -prestaties behouden blijven.

Het VMware Cloud Provider Platform stelt VMware Cloud Providers in staat om te voldoen aan bedrijfskritische vereisten: het verbeteren van de operationele efficiency, het snel kunnen verdienen aan nieuwe services en een betere concurrentiekracht. Met flexibele tenancy en schaalbare self-service opties voor zowel multi-tenant als single-tenant in de cloud gehoste omgevingen stelt het Cloud Provider Platform partners in staat om een omgeving snel en schaa;baat uit te rollen, en daar nog hun eigen toegevoegde waarde-diensten onder te zetten. VMware Cloud Provider Platform combineert een basisset van VMware’s toonaangevende cloud infrastructuur met cloud provider management- en operationele software, plus een nieuw en gevalideerd Certified Reference Design.

Het Platform dient tevens als naadloze opstap voor partners om de nieuwste innovaties van VMware te adopteren, waaronder VMware vSphere, VMware NSX en VMware vCloud Director. De Certified Reference Designs zorgen voor prestatie benchmarks en tenant SLA’s en bieden adviestabellen voor de omvang van hard- en software in relatie tot vooraf gedefinieerde schaalprofielen.

Meer informatie: www.vmware.com