Resello gaat zelfstandig van TWS en Yourhosting verder

Resello, distributeur van clouddiensten en tot voor kort onderdeel van TWS, gaat zelfstandig verder. De afsplitsing van TWS, waar ook het webhostingbedrijf Yourhosting onderdeel van uitmaakt, biedt Resello de mogelijkheid haar eigen koers uit te zetten en samenwerking met andere partijen te zoeken.

Resello kan zich hierdoor volledig focussen op het internationale kanaal, zijnde de groeiende markt van resellers wereldwijd van clouddiensten. Het bedrijf is daarvoor officiële Microsoft CSP Distributor geworden en biedt een compleet automatiseringsplatform voor de verkoop, levering, beheer en facturering van clouddiensten.

Valentijn Borstlap, oprichter van Yourhosting en Resello: “Het is altijd onze bedoeling geweest om met Resello een eigen groeipad te ontwikkelen, geheel onafhankelijk van Yourhosting. Dat is ook de zienswijze van TWS, waar Yourhosting onderdeel van is. Door deze afsplitsing van TWS garanderen we die zelfstandigheid. Natuurlijk is er door een gedeeld verleden een warme band tussen beide bedrijven. Maar als klant van Resello krijgt Yourhosting gewoon dezelfde service, prijzen en voorwaarden die al onze andere klanten krijgen. Daar zijn we eerlijk en transparant over.”

Meer informatie: www.resello.com