Parentix neemt ICT-dienstverlener Efficon over

Clouddienstverlener Parentix heeft een overeenkomst gesloten voor de overname van Efficon BV. Door de overname kan Parentix extra groei realiseren en wordt het team van experts uitgebreid.  Efficon, handelend onder de naam 4Minds Services & Solutions, is in 2006 opgericht en actief als ICT dienstverlener met een focus op Exact.

De professionele organisatie, vooruitstrevende visie en bovenal de extreme expertise in het hosten van business applicaties waren voor Guido Scheenhart, directeur 4Minds doorslaggevende factoren om de hosting & cloudklanten voortaan te laten ontzorgen onder de vlag van Parentix.

Parentix werkt intensief samen met haar partners en resellers en ziet er naar uit dit partnernetwerk nog sterker te maken door de verwelkoming van de partners van Efficon. “Door de overname wordt het ons mogelijk gemaakt een grotere groep klanten te ontzorgen met een toekomstbestendige en innovatieve cloudomgeving, al dan niet gebaseerd op de Hybrid Cloud en Microsoft Office 365”, zegt Parentix-directeur Pieter Gabes. Onder de paraplu van Parentix is de continuïteit van de dienstverlening richting klanten van Efficon in hoge mate geborgd. De komende periode zal het Efficon platform gekoppeld worden met het platform van Parentix, waardoor de extra services en diensten van Parentix beschikbaar komen voor deze klanten.

Meer informatie: www.parentix.nl