Riverbed lanceert SaaS Accelerator

Performance optimalisatiespecialist Riverbed heeft de Riverbed SaaS Accelerator gelanceerd, een baanbrekende nieuwe oplossing die de prestaties van toonaangevende SaaS-apps, zoals Office 365, Salesforce, ServiceNow en Box, tot wel tien keer versnelt.

Wanneer SaaS Accelerator wordt gecombineerd met End User Experience Monitoring (onderdeel van Riverbed’s Digital Experience Management-aanbod), kunnen bedrijven voor het eerst direct de prestaties van op SaaS gebaseerde bedrijfsapplicaties meten en monitoren en deze vervolgens moeiteloos versnellen.

Voor bedrijven met een gedistribueerd personeelsbestand, waarvan de gebruikers applicaties vanuit filialen, luchthavens, klantlocaties of cafés openen of die zich ver van SaaS-servers bevinden, kan de nieuwe SaaS Accelerator de gebruikerservaring en bedrijfsresultaten drastisch verbeteren. Dit is mogelijk door het voorkomen van prestatieverschillen en verstoringen die het vermogen van een werknemer om verbonden, tevreden en productief te blijven, verstoren. Door de prestaties van kritieke SaaS-applicaties drastisch te verbeteren, kunnen wereldwijd verspreide organisaties de time-to-market radicaal versnellen, het concurrentievermogen vergroten en de omzetgroei stimuleren.

Snelle provisioning

Als cloudoplossing stelt SaaS Accelerator organisaties in staat de service binnen enkele minuten op te zetten, zodat zij direct kunnen profiteren van verbeterde prestaties. Riverbed SD-WAN-klanten profiteren van one-click-provisioning met behulp van de Riverbed SD-WAN-beheerconsole. Daarnaast kunnen bestaande SteelHead-apparaten en SteelHead Mobile-klanten hun huidige investering gebruiken bij de implementatie van SaaS Accelerator voor een uitgebreide oplossing die zich uitstrekt van het eindgebruikerapparaat via het netwerk tot de SaaS-applicatie. Riverbed SaaS Accelerator stelt bedrijven met een beveiligingsprofiel die vereisen dat alle SaaS-verkeer wordt gebackhauled via een datacenter in staat deze aanpak te behouden, terwijl factoren die de productiviteit voor mobiele en externe werknemers belemmeren worden verminderd.

Modernisering netwerkinfrastructuur supernoodzakelijk

“Organisaties wereldwijd zien de noodzaak in van digitale transformatie. Daarbij is het meten van de modernisering van de ervaring en de infrastructuur van cruciaal belang. Misschien is die modernisering nergens noodzakelijker dan in de netwerkinfrastructuur, die de essentiële leidraad vormt voor het leveren van applicaties en verbeterde digitale ervaringen”, aldus Brad Casemore, IDC Research VP, Datacenter Networking. “Uit onderzoek van IDC blijkt dat bedrijven wereldwijd zich steeds meer bezighouden met de vraag hoe goed hun netwerkinfrastructuur de prestaties en beveiliging van SaaS- en IaaS-applicaties in een multi-cloudcontext ondersteunt. De nieuwste productintroducties van Riverbed, waaronder SaaS Accelerator en uitbreidingen van SD-WAN en het Digital Experience Management-aanbod, zijn volledig gericht op het aanpakken van die uitdagingen.”

“Bedrijven bevinden zich tegenwoordig in verschillende stadia van digitale transformatie, zelfs binnen hun eigen bedrijf. De nieuwe release van Riverbed is gericht op het aanpakken van specifieke uitdagingen waarmee organisaties worden geconfronteerd op hun digitale reis en het verzekeren van cloud- en SaaS-prestaties”, zegt Dante Malagrino, Senior Vice President & General Manager, Cloud Infrastructure Business Unit. “Het vermogen van Riverbed om app-prestaties en gebruikerservaring te meten en te monitoren en pro-actief SaaS- en cloud-gebaseerde-applicaties te versnellen naar iedereen, overal, ongeacht de locatie, is uniek in de branche.”

Meer informatie: www.riverbed.com