Nieuwste release Dell Boomi cloud integratieplatform versterkt digitale interactie

Dell Boomi komt met een nieuwe release van het meest solide en uitgebreide enterprise cloud integratieplatform uit de branche voor het verplaatsen, beheren, controleren en samenbrengen van data in hybride IT-omgevingen.

De nieuwste versie biedt klanten efficiënte mogelijkheden om koppelingen te maken dankzij nieuwe ‘no code’ application integration accelerators, betere ondersteuning voor DevOps en verbeterde functionaliteit voor data governance en databeveiliging.

“De grote organisaties van tegenwoordig moeten om relevant en concurrerend te blijven, hun klanten, partners en leveranciers soepele digitaal geïntegreerde ervaringen kunnen aanbieden”, zegt Chris McNabb, CEO bij Boomi. “Integratieteams staan onder grote druk om systemen snel te kunnen koppelen. Dankzij de nieuwste release van ons platform hebben organisaties nu de beschikking over de meest uitgebreide en solide basis om systemen slimmer, beter en sneller te integreren.”

De nieuwste release omvat meer dan 150 functies die in de afgelopen maanden zijn toegevoegd aan het integration-Platform-as-a-Sevice (iPaaS) van Boomi. Het gaat onder meer om ‘low and no code” integration accelerators zoals workflow automation, standaard integratietemplates, ondersteuning voor integratie van toonaangevende PaaS-oplossingen en nieuwe typen EDI-componenten voor B2B-partners.

Meer informatie en alle kenmerken van de nieuwe release van Boomi lees je hier.