Waarom Resello en Microsoft een event organiseren?

Vorige week kon u in deze kolommen de aankondiging lezen van een bijeenkomst op 9 november die door Resello en Microsoft wordt georganiseerd en die draait om de vraag “Hoe behaalt u maximale winst met cloudoplossingen?”

Een interessante vraag waarvan de we achtergrond wilden weten. We vroegen daarom Berend van Dalfzen, Managing Director Resello en Bart Carlier, Managing Director Yourhosting nog om een kort antwoord op onze vraag: Waarom organiseren jullie dit event?

berendvandalfzen

Berend: “Er verandert veel in hostingland. Door de komst van hyperscalers als AWS en Microsoft Azure zullen hostingproviders zich moeten beraden hoe ze hun productaanbod innoveren en laten aansluiten op de snel veranderende klantwensen. Tijdens het Cloud Event 2016 laat Resello zien hoe je de vele uitdagingen te lijf kan gaan en maximale winst kan behalen met cloudoplossingen.”


bartcarlierBart voegt daar nog aan toe: “Veel hostingpartijen hebben de wens om clouddiensten aan te bieden, maar vinden het lastig om te overzien welke aandachtspunten hierbij van belang zijn. Een succesvolle overstap naar de cloud vereist dat wordt nagedacht over allerlei zaken waarvan sommigen meer en sommigen minder voor de hand liggen. Hoe ga je bijvoorbeeld je personeel trainen? Welke consequenties heeft de overstap voor je bestaande merkpropositie? Hoe ga je nieuwe marktsegmenten aanspreken? En hoe houd je ten tijde van zulke grote organisatorische veranderingen de ‘winkel’ gewoon open? Yourhosting heeft 15 jaar ervaring binnen de hostingbranche en is daardoor maar al te goed bekend met deze vragen. Tijdens het cloud event delen we aan de hand van onze eigen praktijkcase hoe wij met deze uitdagingen om zijn gegaan en welke oplossingen wij gekozen hebben.”

Wie het door Berend geschetste beeld herkent en het antwoord op de door Bart gestelde vragen wil weten kan zich via deze link nog opgeven voor de middag.