Rackspace biedt Fanatical Support voor Microsoft Azure Stack

Rackspace heeft Fanatical Support voor Microsoft Azure Stack aangekondigd tijdens de Microsoft Inspire conferentie in Washington D.C. De service maakt hybride cloudoplossingen toegankelijk voor bedrijven van elk formaat, ongeacht cloudkennis of vaardigheden.

Daarnaast kondigt Rackspace een strategische samenwerking aan met Lightstream, een toonaangevende systeemintegrator, om geïntegreerde Microsoft Cloud oplossingen met gespecialiseerde customer lifecycle ondersteuning te leveren.

Als wereldwijde lanceringspartner van Microsoft Azure Stack, biedt Rackspace 24x7x365 expertise en operationele ondersteuning voor Azure Stack om een eenvoudige en naadloze ondersteuningservaring te bieden voor de implementatie van Azure Stack en bijbehorende workloads. Daarnaast kondigt Rackspace de beschikbaarheid aan van een enkelvoudige gehoste node van de Azure Stack Development Kit, die ingezet kan worden door klanten voor proof of concepts.

Door een consistente belevenis tussen Azure en Azure Stack te bieden, inclusief portal, APOs en service architectuur, maakt Azure Stack het mogelijk voor klanten om flexibiliteit en snelheid te realiseren voor de eerste echte hybride cloudoplossing. Met Azure Stack kunnen bedrijven schakelen tussen publieke en private cloudoplossingen, terwijl ze dezelfde applicatie gebruiken. Dit zorgt voor een toename in flexibiliteit tussen locaties terwijl het ook de veiligheid en controle van een single-tenant omgeving in stand houdt. Volgers Gartner zullen 72 procent van de bedrijven in 2018 een hybride cloudstrategie volgen, waarvan het grootste deel van de traditionele IT-workloads binnen vijf jaar naar de private cloud wordt overgebracht in plaats van de publieke cloud.

De voordelen van Azure Stack worden geoptimaliseerd als het ingezet wordt om kosteneffectiviteit, hoge betrouwbaarheid, efficiëntie en gebruik te realiseren. Fanatical Support voor Azure Stack helpt bedrijven om deze doelen na te streven door unieke voordelen te bieden zoals Full Stack Fanatical Support, Singular, Highly-Skilled Point of Contact, Ongoing Security en ervaring en expertise.

De Rackspace Azure Stack proof of concept is vanaf nu beschikbaar voor klanten. Meer informatie: www.rackspace.com