Sellair lanceert eerste Internet of Things Dossier

Eind november 2017 publiceerde Sellair BV de eerste editie van het Internet of Things Dossier. Deze primeur in de IT-wereld geeft een compleet overzicht van alles op IoT-gebied.

De ICT-professional vindt in het dossier actuele informatie over bedrijven die actief zijn op het vlak van IoT, actuele trends en ontwikkelingen en de uitslagen van een expertonderzoek naar de verwachtingen rond IoT. Daarnaast is er een overzicht van de belangrijkste IoT-platforms.

In het dossier komt onder meer aan bod welke business cases IoT kan bieden. Ook gaan we in op welke security-vraagstukken de technologie met zich meebrengt. Er is ook ruimte voor inspiratie in de vorm van een groot aantal cases waarin bedrijven hun praktijkervaringen delen met IoT. Deze cases zullen ook online komen te staan en worden aangevuld met meer praktijkverhalen.

Uitgebreid overzicht van IoT-producten en -diensten voor de ICT-professional.

Verder is er uitgebreid aandacht voor het IoT-summit dat Sellair heeft georganiseerd, een levendige rondetafeldiscussie tussen vertegenwoordigers van verschillende marktpartijen.

Abonnees van ChannelConnect kunnen het dossier binnenkort in de brievenbus verwachten. Het dossier is vanaf vandaag ook online te lezen. Daarnaast komt er binnenkort ook een website van het IoT-Dossier online. Hier kun je alle artikelen uit print terugzien evenals unieke cases en nieuws die je nergens anders terugvindt! En vergeet je niet aan te melden voor de tweewekelijkse Internet of Things-nieuwsbrief.