BNS: Verkoop Smart Home oplossingen is een kwestie van evolutie

Alhoewel het idee nog steeds bestaat dat het inrichten van een slim huis een luxe en geen noodzaak is, ligt deze gedachte ver van de waarheid. Door een huis slim in te richten wordt het leven namelijk eenvoudig. Geld, tijd en energie besparen speelt daarin een grote rol. Op donderdag 15 februari 2018 van 12.30 tot 16.00 uur organiseert BNS een gratis workshop waar de verkoop van Smart Home & Office oplossingen behandeld wordt.

De verkoop van dergelijke oplossingen vraagt namelijk om een geheel nieuwe aanpak. Simpele zaken als winkelschappen, displays zijn niet standaard in te richten. De mogelijkheden van Smart Home vallen niet in een kader weer te geven. De wens van de klant is divers en vraagt om een oplossing, en niet zo zeer om het product zelf (of de techniek).
In de workshop komen zaken aan de orde als:
• Hoe in te spelen op deze expanderende markt
• Hoe Smart Home & Office oplossingen toe te voegen aan je assortiment
• Hoe werken Smart Home & Office oplossingen
• Hoe installeer je een Smart Home & Office oplossing
• Hoe werkt het gebruik van een Smart Home & Office oplossing

BNS voegt in 2018 Smart Home & Office oplossingen toe aan haar assortiment en dienstenpakket. BNS biedt service op het gebied van assortimentskeuze en presentatie. Daarnaast is een inhouse opleidingstraject mogelijk waarin de winkelier geïnformeerd wordt over de juiste producten, presentatie en assortiment.

Meer informatie en inschrijven: https://www.bns.nl/donderdag-15-februari-2018-smart-home-office-workshop/