Dell EMC vereenvoudigt adoptie hybrid cloud met nieuwe hyper converged-infrastructuuroplossing

Het hybrid cloud-platform Dell EMC Enterprise Hybrid Cloud (EHC) is voortaan ook beschikbaar op Dell EMC VxRail Appliances, een hyper-converged infrastructuuroplossing die Dell EMC een jaar geleden introduceerde en die inmiddels door een groeiend aantal organisaties wordt gebruikt.

Steeds meer bedrijven maken gebruik van een hybride cloud-omgeving als basis voor hun IT-transformatieprojecten. Daarnaast worden hyper converged-infrastructuuroplossingen (HCI) meer en meer ingezet voor bedrijfskritische workloads. Dell EMC EHC op VxRail Appliances stelt organisaties in staat IT-transformatieprojecten kleinschalig te beginnen en te groeien wanneer de vraag naar hybrid cloud-diensten toeneemt.

“Het is duidelijk dat enterprise-organisaties steeds vaker hybrid cloud-modellen gebruiken. Ze kijken vervolgens naar Dell EMC voor de uitrol van eenvoudige en eenvoudig te beheren omgevingen die vrijwel altijd bestaan uit meerdere cloud stacks, cross-cloud-technologie en een combinatie van diverse on- en off-premise-modellen”, zegt Chad Sakac, president bij Dell EMC Converged Platforms and Solutions Division. “De hyper converged-infrastructuur heeft zich in korte tijd bewezen als zeer effectief voor de belangrijkste datacenter-workloads en is het antwoord op het on-premise-deel van de hybrid cloud. Het toevoegen van Dell EMC VxRail Appliances als onderliggende infrastructuuroptie maakt ons Dell EMC Enterprise Hybrid Cloud-aanbod aantrekkelijker voor meer bedrijven en biedt een vereenvoudigde hybrid cloud oplossing, ook voor kleinere organisaties.”

Meer informatie: www.dell.com