Centralpoint cloudpartner van Microsoft

ICT-dienstverlener Centralpoint is onlangs door Microsoft gecertificeerd als Gold Small and Midmarket cloudpartner. Dit is het hoogste niveau waarop een Nederlandse Microsoft-partner kan worden gecertificeerd.

De ICT-dienstverlener uit Amstelveen toont met de certificering als cloudpartner aan over de juiste competenties te beschikken om niet alleen klanten te adviseren, maar ook cloudomgevingen van Microsoft te kunnen inrichten en te beheren, zoals Microsoft Office 365, Azure en CRM Online.

Cloudpartner certificering

Het behalen van de cloudpartner-certificering is niet eenvoudig en wordt toegekend op basis van de groei van het aantal klanten, Microsoft klanttevredenheidonderzoeken van Microsoft en inhoudelijke verkoop en technische examens. Centralpoint kreeg hierbij rechtstreeks ondersteuning gekregen van de technische teams van Microsoft. “Het behalen van deze Microsoft certificering geeft onze klanten het vertrouwen dat Centralpoint over de juiste expertise beschikt om hen te helpen om hun cloudstrategie vorm te geven en in te richten”, zegt commercieel directeur Ronald Ederveen van de ICT-leverancier. “Met onze adviezen en ons netwerk van gespecialiseerde Microsoft-implementatie en beheerpartners, helpen wij onze klanten om van hun traditionele ICT-omgeving succesvol over te stappen naar een op cloudtechnologie gebaseerde ICT-infrastructuur.”

Meer info: Centralpoint