Arrow neemt services automation-platform BitTitan op in cloudmarktplaats ArrowSphere

Value Added distributeur Arrow ECS biedt vanaf vandaag ICT-dienstverleners toegang tot tot BitTitan MSPComplete via zijn wereldwijde ecosysteem. Dit managed services automation platform stelt serviceproviders iorganisaties hun productiviteit, schaalbaarheid, compliance en nauwkeurigheid vergroten.n staat cloud-implementaties bij eindgebruikers te automatiseren en efficiënter te beheren. Hierdoor kunnen

De MSPComplete Service Library bevat meer dan honderd migratie- en turnkey-oplossingen voor Microsoft Office 365 Suite, Microsoft FastTrack, Azure, EMS, Dropbox Business, Amazon, Box en Google G Suite. Daarnaast stelt het platform resellers in staat oplossingen op maat te bieden door elementen toe te voegen aan bestaande diensten of een geheel nieuwe dienst te ontwikkelen.

“Het toevoegen van BitTitan MSPComplete aan ArrowSphere helpt onze serviceproviders om hun managed services te optimaliseren en de overgang van eindklanten naar de cloud te vereenvoudigen”, zegt Steve Robinson, vice-president van Arrow’s wereldwijde cloud-business. “Arrow ECS werkt daarvoor graag samen met BitTitan om zijn partners te helpen hun dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.”

MSPComplete heeft een technisch hoogstaande gebruikersinterface met een naadloze navigatie waardoor serviceproviders vanuit één centraal dashboard ongekende transparantie en inzichten in hun business krijgen. Het gebruiksvriendelijke platform helpt resellers bij het automatiseren en standaardiseren van hun workflow, het centraal beheren van medewerkers en klanten, en het verbeteren van opleverprocessen van projecten en diensten. Dit alles resulterend in een uitzonderlijke klantervaring.

“Veel dienstverleners maken de overstap naar MSPComplete vanwege de complexiteit en competitieve markt van cloudomgevingen. Het stelt hen in staat meer terugkerende inkomsten te genereren, opleverkosten te verlagen en de in het bedrijf aanwezige kennis beter te benutten”, zegt Lon Clark, alliances manager bij BitTitan. “Dankzij de samenwerking met wereldwijde cloud-distributeur Arrow ECS bereikt BitTitan nu nog meer dienstverleners die hun bedrijfsvoering willen verbeteren met procesautomatisering.”

Serviceproviders die met Arrow ECS werken kunnen met BitTitan MSPComplete direct aan de slag om terugkerende inkomsten genereren. Daarnaast helpt MSPComplete hen aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren door:
– op een slimme manier de juiste taak aan de juiste persoon te koppelen
– unieke bedrijfsprocessen vast te leggen zodat intellectueel eigendom beschermd is
– tot op de seconde nauwkeurig service- en levertijden vast te stellen voor een nauwkeurige facturering en kostenbeheersing
zicht te bieden op actielijsten om service level agreements na te leven

Meer informatie:https://www.arrow.com/en/cloud