2tCloud prominent aanwezig tijdens het Copaco event ‘The Next Era’

Copaco organiseert op 14 november 2017 een groot kennis- en partnerevent voor commerciële, technische en operationele beleidsmakers en beslissers in het ICT-channel. Het thema is ‘The Next Era’ en gaat over de mogelijkheden en toepasbaarheid van nieuwe technologieën en de kansen die deze bieden voor partners. Daarin speelt onder andere de cloud een belangrijke rol.

 

 

De manier waarop we leven en werken verandert omdat alles en iedereen met elkaar zijn verbonden. Nieuwe inzichten, ideeën, initiatieven en samenwerkingsmogelijkheden liggen zo binnen hand- bereik. Het event van Copaco met het thema ‘The Next Era’ gaat in op de trends van vandaag en ontwikkelingen van morgen. Slimme oplossingen helpen bedrijven naar hun volgende tijdperk.

Cloudplein & informatieve sessies

The Next Era vindt plaats in de Midden Nederland Hallen in Barneveld en is de vierde editie van een reeks zeer succesvolle events. In 2015 bezochten ruim 600 bezoekers het vorige congres en de vele inspirerende sessies.

Er is een dit jaar een heus ‘Cloudplein’ voor partners die de cloud al hebben opgenomen in hun strategie en dienstverlening, maar ook voor partners die hun eerste stappen in de cloud nog moeten maken. Op dit Cloudplein kunnen bezoekers zich in een relatief korte tijd breed laten informeren over de laatste ontwikkelingen op het 2tCloud-platform en de aanvullende diensten van Copaco. Partners kunnen op een laagdrempelige manier kennis maken met de mogelijkheden van de cloudoplossingen van Copaco. Daarnaast krijgen zij tijdens het event alle ruimte om vragen te stellen en zorgt Copaco voor passende antwoorden. Daarbij kan direct de juiste expertise worden ingeschakeld op zowel technisch als commercieel gebied.

ChannelConnect-Copaco-Event-2015-Impressie
Sfeerimpressie Copaco Event 2015

Business development manager Harold Bax licht toe dat ontwikkelingen zo snel gaan dat het steeds moeilijker wordt voor partners om de kennis op peil te houden. Daarom wil Copaco een full services en support partner zijn voor resellers. “We denken continu na over manieren om onze partners optimaal te kunnen bedienen. Niet alleen met nieuwe cloud diensten en producten maar ook met online tools, support en andere vormen van dienstverlening. aldus Bax. “Op het Copaco-event zullen we diverse nieuwe producten en diensten introduceren”.

Programma

Het 2tCloud team van Copaco heeft een uniek programma samengesteld voor partners, dat wordt uitgesplitst in twee trajecten: één voor technische specialisten en één voor commerciële vertegenwoordigers. In het Tech Dome krijgen partners van Copaco een update van de technische roadmap. In het Sales Dome ligt de nadruk op de commerciële cloud proposities die partners met Copaco in de markt kunnen zetten. Vanaf 12.00 uur zijn er diverse breakout-sessies over het 2tCloud-platform, elevator pitches over de cloudcatalogus en de aanvullende diensten die Copaco aan partners biedt. Daarnaast gaat Copaco enkele nieuwe diensten aankondigen.

Inschrijven Copaco Event: ‘The Next Era’

Copaco wil met ICT-resellers in contact komen om de cloud business samen tot een succes te maken. Dat kan op het Cloudplein tijdens het Copaco Event: ‘The Next Era’ voor commerciële, technische en operationele beleidsmakers en beslissers. Inschrijven: www.copaco-event.com

ChannelConnect-Copaco-Event-2015-200x200

[Dit artikel is eerder gepubliceerd in het Datacenter & Cloud Dossier 2017]

Lees het artikel hier in PDF