Synology 2018 toont innovaties voor het versnellen van de business

Netwerkfabrikant Synology presenteert wereldwijd op maar liefst zeventien locaties haar laatste producten en innovaties op het gebied van NAS, NVR, routers, software en clouddiensten voor 2018. Onlangs was tijdens Synology 2018 in Nederland Utrecht aan de beurt. “Naar ons launch-evenement wordt ieder jaar door onze gebruikers en partners wereldwijd uitgekeken. Het is het moment waarop wij de doorbraken op het gebied van producten en technologieën kunnen laten zien. Ook kunnen we vernieuwingen en prestaties met onze gebruikers delen en luisteren naar hun feedback, om zo onze producten en diensten nóg verder te verbeteren”, zei CEO Vic Hsu van Synology in zijn welkomsttoespraak.

Dit jaar werden veel innovatieve oplossingen en producten aangekondigd die de business versnellen en digitale bestanden beveiligen. Gebruikers konden tijdens het event hands-on kennismaken met de producten en oplossingen die Synology aan bedrijven en consumenten aanbiedt. De netwerk- fabrikant toonde onder meer een nieuw gecentraliseerd documentportaal voor NAS-gebruikers en een veelzijdige on-premise business back-up oplossing voor servers en clouddiensten. Ook toonde de fabrikant virtuele machines, een gepersonaliseerd en AI-gedreven fotoalbum, een mesh router die slimme Wifi-inzet mogelijk maakt en verbeteringen aan DiskStation Manager die voor een stabielere dienstverlening zorgen.

Verder werden er veel innovatieve oplossingen en producten aangekondigd die de business versnellen en digitale bestanden beveiligen. Gebruikers konden tijdens het event hands-on kennismaken met de producten en oplossingen die Synology aan bedrijven en consumenten aanbiedt. Het ging hierbij onder meer nieuwe capaciteiten en mogelijkheden van NAS en NVR-producten, nieuwe Synology Drive en on-premise samenwerkingstools, de Active Backup Suite voor uitgebreide databeveiliging, virtualisatietechnologieën voor de verbetering van efficiëntie en nieuwe netwerk- oplossingen voor continue connectiviteit en het slimmer beheren van multimedia in huis. «

[Dit artikel is eerder gepubliceerd in ChannelConnect magazine nummer 7-2017]

Lees het artikel hier in PDF