CHIP: Sophos geeft resellers inkijk in next-gen security

 

DeFabrique in Utrecht was op 5 oktober 2017 het decor voor alweer het zesde partnerevenement van beveiligingsspecialist Sophos. Gedurende de dag bezochten ruim 500 resellers en eindgebruikers het event. In de ochtend waren er diverse reseller-sessies, waar ongeveer 230 aanwezigen aan deelnamen.

 


De openingskeynote voor het middagprogramma werd gegeven door CEO Kris Hagerman van Sophos met als thema ‘This is next-gen security’. Hij liet zien wat er momenteel in het portfolio van de specialist mogelijk is en gaf een toelichting op de strategie en security-filosofie van zijn bedrijf. Alles draait om next-gen, deep learning, AI en natuurlijk om hoe je enduser security en netwerk-security op de meest eenvoudige manier met elkaar kunt verbinden.

Als intermezzo was er een geweldig leuke en luchtige presentatie van fotograaf Jimmy Nelson met medewerking van diverse deelnemers uit het publiek.

Daarna volgde de presentatie van channelmanager distributie Harm van Koppen over het huidige security-landschap. Senior productmanager Matt Cooke sloot het programma af met zijn presentatie ‘Defending the endpoint with next-gen security’.

In de expo-zaal lieten distributeurs CRYPSYS Secure Computing en NewChannel Benelux de aanwezigen demo’s zien van hun oplossingen. Natuurlijk was er ook gelegenheid om te netwerken in een ongedwongen sfeer. Al met al weer een geslaagd event van een van de toonaangevende security- leveranciers van dit moment. «

CHIP Sophos next-gen security

[Dit artikel is eerder gepubliceerd in ChannelConnect magazine nummer 7-2017]

Lees het artikel hier in PDF