CHiP: Sennheiser partner event – Samen naar de ISE 2018

Op donderdag 8 februari hield Sennheiser Benelux zijn partnerevent. Dit keer was als locatie onze hoofdstad gekozen, omdat op dat moment in de Amsterdamse RAI de internationale en ’s werelds grootste AV-systeemintegratiebeurs, de Integrated Systems Europe (ISE), plaatsvond.

Het partnerevent startte echter in het nabij de RAI gelegen Novotel. De partners werden ontvangen door Günter Vos en zijn team en direct getrakteerd op lekkere broodjes, koffie en dat soort zaken. Daarna volgden er diverse presentaties om de partners inzicht te geven in waar Sennheiser nu staat en welke ontwikkelingen er zijn. Speciale aandacht was er voor de Sennheiser HeadSetup Pro Manager waarmee IT-beheerders precies kunnen bijhouden wie welke headset in gebruik heeft en ook simpel de firmware van de Sennheiser headsets kunnen updaten. Voor wie de software eens wilt proberen: www.sennheiser.com/headsetup-pro-manager.

Daarna werd er een korte wandeling gemaakt naar de RAI om de prachtige stand van Sennheiser op de ISE te bezoeken. De partners kregen hier een actieve demonstratie van de conferencing solutions van Sennheiser ondersteund door diverse presentaties. Aansluitend konden de partners nog op hun gemak de 15 hallen tellende beursvloer verkennen, waarna aan het eind van de middag wederom een korte wandeling naar het Novotel hotel gemaakt werd. Daar werden de partners een heerlijk diner voorgeschoteld.

Günter Vos, Sales Director Sennheiser Enterprise Solutions Benelux and Nordics, kijkt terug op een geslaagde dag: “Sennheiser Business Solutions is meer dan alleen Skypeheadsets en dit bewijst de combinatie van een Sennheiser Business Solutions Benelux Partnerdag met de ISE-beurs nogmaals. De businessomgeving verandert. De behoefte aan premium audiokwaliteit neemt toe en niet alleen qua persoonlijke communicatie. Groepscommunicatie (lees conferentiemogelijkheden) zijn in toenemende mate van belang in een audio/telefoon/conferentiegesprek. Sennheiser focust zich op ‘The right product in the right place’… Daarom een mooie combinatie van succesvolle divisies binnen Sennheiser tijdens de ISE.” «

[Dit artikel is eerder gepubliceerd in ChannelConnect magazine nummer 2-2018]

Lees het artikel hier in PDF.