Netgear ‘Need for Speed’ partnerevent

Dit jaar stond het jaarlijkse partnerevent van netwerkfabrikant NETGEAR in het teken van de ‘Need for Speed’, de behoefte van de markt, zowel zakelijk als privé, aan betrouwbare en vooral snelle netwerkconnectiviteit.

 

 

 

ChannelConnect-Netgear-Need-for-Speed-CHiPOp de snelle buitenbaan van het Kartcentrum Lelystad konden de channelpartners hun krachten met elkaar meten in een spannende en zenuwslopende team challenge van maar liefst 2,5 uur. Op deze buitenbaan wordt geraced met karts met 390 cc-motoren, waarmee een topsnelheid van 85 kilometer per uur kan worden behaald. Dit is heel wat meer dan de 200 cc karts die op de meeste indoorbanen worden ingezet. Het gelegenheidsteam met de naam Orbi, één van productnamen van NETGEAR, won de race die tot vijf minuten voor tijd geweldig spannend was.

Regional Director Benelux, South Africa & Other EMEA, Arend Karssies overhandigde na afloop allereerst de gebruikelijke bekers aan de beste drie race-teams. Om tijd terug te winnen die verloren was gegaan door de verlate start van de kartrace, beperkte Karssies zijn ‘business-presentatie’ tot het minimum. NETGEAR heeft opnieuw een goed jaar achter de rug in zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Daarna maakte Karssies in snel tempo de winnaars van de NETGEAR Awards 2017 bekend en bedankte deze partners, maar ook alle andere die buiten de prijzen waren gevallen, voor de goede resultaten over 2016. De dag werd traditiegetrouw besloten met een uitstekende BBQ. «

[Dit artikel is eerder gepubliceerd in ChannelConnect magazine nummer 4/5-2017]

Lees het artikel hier in PDF