Kaspersky Open Day 2017

Eind juni werd in Maarssen de Kaspersky Open Day gehouden. Een halve dag die in het teken stond van 20 jaar Kaspersky Lab en waar natuurlijk ook veel aandacht was voor nieuws over de producten.

 

 

 

Kaspersky Open Day 2017

ChannelConnect Kaspersky Lab Benelux Martijn van Lom
Martijn van Lom

De aanwezigen werden bij binnenkomst ontvangen met een uitgebreide en uitstekende lunch. Daarna was het natuurlijk tijd voor de gewone programmaonderdelen. Ingeleid door algemeen directeur Martijn van Lom van Kaspersky Labs Benelux, kreeg de zaal eerst een leerzame terugblik op het ontstaan van het bedrijf.

Daarna volgde uitleg over trends bij cyberbankovervallen door Jornt van der Wiel, waar de hele zaal gefascineerd naar luisterde. De presentatie van Bas van Ek over het vernieuwde portfolio en de roadmap leverde diverse vragen op. Het illustreerde dat veel partners echt op de hoogte zijn van de IT bij hun klanten en op zoek zijn naar de beste manieren om die optimaal te beveiligen. Dat alle vragen naar tevredenheid konden worden beantwoord, geeft aan dat Kaspersky Lab weet wat er in de markt leeft.

In de breakout-sessies werd verder ingegaan op het MSP en het awareness -programma, twee thema’s. Rond half vier werd het officiële gedeelte afgesloten en was er nog tijd voor napraten onder het genot van snacks en drankjes. «

Lees ook het interview met Martijn van Lom: Compliant zijn voor GDPR kost nodige hoofdbrekens.

ChannelConnect Kaspersky Open Day 1

[Dit artikel is eerder gepubliceerd in ChannelConnect magazine nummer 4/5-2017]

Lees het artikel hier in PDF