CHIP: Real Solutions laat zich van z’n beste kant zien

Real Solutions organiseerde op 8 februari 2017 in de Lichtfabriek in Haarlem alweer hun derde netwerkevent.

Real Solutions organiseerde op 8 februari in de Lichtfabriek in Haarlem alweer hun derde netwerkevent. Het evenement startte om 15.00 uur en ruim 70 business partners gaven acte de présence. De vendor partners van Real Solutions Haarlem gaven één voor één korte en snappy updates van hun product -en commerciële ontwikkelingen.

Natuurlijk was er ook een beursvloer waar de partners een standje hadden. Een mooie line up: Asustor, Eaton, Schneider APC, IWALK, TP-link, Axis Communications, Qsan, Netgear, Synology, Western Digital en Attingo Data Rescue. De directeuren Bob Hoefsloot en Björn Heirman liepen er tevreden rond.

Real Solutions

Voor de redactie was dit de eerste keer dat we op dit event waren en we wisten ook nog niet veel van Real Solutions Haarlem. We vroegen Björn wat het succes is van hun bedrijf. “We bestaan sinds 2000 en doen niet veel aan acquisitie, maar hebben een focus op dienstverlening. Dan komen de klanten vanzelf terug.” Het bedrijf is gespecialiseerd in de distributie en assemblage van datastorage, IP-camera’s, UPS-systemen en multimedia oplossingen.

Op het eind van de sessies werd een leuke behendigheids- wedstrijd met drones gespeeld en natuurlijk uitgebreid geborreld en pizza gegeten vanuit een mobiele houtoven. Erg leuk.

[Dit artikel is eerder gepubliceerd in ChannelConnect magazine nummer 1-2017]

Lees hier het artikel in PDF