Avond vol inspiratie tijdens vijfde Voiceworks Partner Awards

Op de dag dat de zware storm met code rood over Nederland trok, met als gevolg veel schade en omgeblazen vrachtwagens, rijkte Voiceworks ’s avonds in De Efteling voor de vijfde keer de Partner Awards uit. Hoewel de storm in de middag al was uitgeraasd, was het voor diverse partners niet eenvoudig om die donderdag 18 januari het attractiepark in Kaatsheuvel te bereiken als gevolg van de lange files.

 

 

Het thema van de avond was ‘Een avond vol inspiratie’. Vanaf 18.00 uur barstte de awardshow los met als host tv-presentatrice Marieke Elsinga. De awards werden uitgereikt tijdens een heerlijk diner. Maar liefst elf partners gingen dit jaar met een award naar huis. En natuurlijk had Voiceworks ook voor het nodige amusement gezorgd.

Na het dessert werden de partners mee naar buiten genomen om te kijken naar de grootste watershow van Europa: Aquanura. Op de muziek van DJ Tiësto werd het officiële gedeelte van het feest afgesloten. Voor de liefhebbers was er daarna nog een afsluitende borrel in het Fata Morgana Paleis.

Wie wonnen de Voiceworks Partner Awards

 Advitronics won voor het derde jaar op rij de felbegeerde Partner of the Year Award. Het bedrijf behaalde afgelopen jaar zowel de hoogste netto, als procentuele stijging ten opzichte van het jaar 2016. Daarnaast ging het bedrijf met nog een prijs naar huis, de Hardware Award.

Fieber werd de winnaar van de Voice award doordat zij de hoogste groei lieten zien in (managed) voice-oplossingen.

MER ICT is, dankzij het afnemen van de meeste internetverbindingen, bekroond met de EWAN Award. Ook de Mobile Award bleek een prooi voor MER, waardoor zij met twee prachtige awards naar huis gingen.

Socia won de High Growth Award als snelste procentuele groeier.

De New Partner Award werd gewonnen door de Geldersche Telecom Maatschappij. Een hele prestatie gezien het grote aantal nieuwe partners. Dit is een van de gevolgen van de bundeling van de samenwerking met breedband- en voiceleverancier Xenosite.

Kremer ICT & Telecom werd door Voiceworks gekozen als Most Inspiring Partner op basis van hun loyaliteit, creativiteit en inventiviteit, samenwerking, groei, klantgerichtheid en kennis van zaken.

Add ICT ging er met de Customer Loyalty Award vandoor, omdat hun klanten ontzettend trouw zijn aan deze Zeeuwse leverancier.

Voicedata mocht zich met twee awards gelukkig prijzen. Het bedrijf won zowel de nieuwe Managed Communications Award die Voiceworks’ geïntegreerde communicatieoplossingen vertegenwoordigt, als de Best Business Case Award voor de meest inspirerende klantoplossing. De vakjury (Marco Mekenkamp van ChannelConnect, Sef Heldens van TBM, telecomwatcher HP van Tilburg, Ed Achterberg van Telecompaper en B2B-marketing- en socialemediaexpert Richard Bordes als juryvoorzitter) koos de winnaar en was lovend over deze casus. Zowel op het gebied van integratie, kwaliteit, innovatie als klantgerichtheid scoorde de oplossing van Voicedata hoog.

[Dit artikel staat in ChannelConnect magazine nummer 1-2018]