Home ChannelConnect Magazines

ChannelConnect Magazines

ChannelConnect Magazines

ChannelConnect is het kennisplatform voor it-business partners en wordt gezien als de primaire informatiebron in de ict-channel in Nederland. ChannelConnect fungeert als discussieplatform en biedt de doelgroep onafhankelijke ‘need to know’ informatie.

ChannelConnect houdt directie en management op de hoogte van nieuws uit het veld van ict distributie. Met een kritische kijk en journalistieke benadering biedt ChannelConnect haar lezers onafhankelijke ‘need to know’ informatie en fungeert als discussieplatform voor de doelgroep. Met achtergrondartikelen, thema-interviews en opiniestukken van deskundigen en branchespelers biedt ChannelConnect de diepgang die de doelgroep verwacht.

Klik op de afbeelding links om het magazine te lezen.

Proefnummer

Heb je interesse in een gratis proefnummer van ChannelConnect? Vul dan HIER je gegevens in.

Abonneer je kosteloos

This is IT 2019 Beursspecial

Beursspecial This is IT

Deze beursspecial is een uitgave van ChannelConnect en geeft een beeld van het event This is IT op woensdag 22 mei 2019 vanaf 09.00 uur in Studio A12 in Bunnik.

Omvang: 40 pagina’s
Website: www.channelconnect.nl/events/this-is-it

Dossiers van ChannelConnect

Als gespecialiseerd uitgever van ChannelConnect zijn diverse specials ontwikkeld die voorzien in sectorspecifieke informatie op deelgebieden als ICT-distributie, datacenters & cloud, hosting, security en Telecom en VoIP.
De dossiers, die eenmaal per jaar in gedrukte vorm worden uitgegeven, vormen een aanvulling op en verdieping van ChannelConnect, het grootste informatie- en kennisplatform voor de Nederlandse ICT-branche met een focus op de midmarket en het MKB. Daarbij wordt het nieuws op deze website verdiept en aangevuld in het 8 keer per jaar verschijnende ChannelConnect magazine. Een abonnement is kosteloos voor iedereen die werkzaam is in de Nederlandse ICT-branche.

Datacenter en Cloud Dossier

Alle informatie over ruim 140 fysieke datacenters die actief zijn op de Nederlandse markt.
November 2019 publiceerde ChannelConnect de vijfde editie van het Datacenter & Cloud Dossier. Naast contactgegevens bestaat deze jaargids uit veel algemene redactie en achtergrondverhalen, visieartikelen, columns van specialisten en nog veel meer. Naast de gedrukte jaargids is deze hier ook online te lezen en is deze informatie dit jaar ook op onze Datacenter Dossier website terug te vinden

Omvang: Ruim 60 pagina’s
Website: www.channelconnect.nl/datacenterdossier/

Klik op de afbeelding links om het magazine te lezen.

Security Dossier

Uitgebreid overzicht van securityproducten en -diensten voor de ICT-professional.
Oktober 2019 publiceerde Sellair BV de zesde editie van het Security Dossier. Naast de gedrukte jaargids met producten op het gebied van Mobility & Security, Cloud Security, Security Appliances en Security Software, is deze hier ook online te lezen en is deze informatie dit jaar ook op onze Security Dossier website terug te vinden. Het Security Dossier is bedoeld voor ICT-professionals.

Omvang: ruim 60 pagina’s
Website: www.channelconnect.nl/securitydossier/

Klik op de afbeelding links om het magazine te lezen.

Telecom en VoIP Dossier

Alle informatie over Telecom en VoIP aanbieders in Nederland en Belgie.
april 2019 publiceerde Sellair BV de vierde editie van het Telecom en VoIP Dossier. Naast de gedrukte jaargids is deze hier ook online te lezen en is deze informatie dit jaar ook op onze VoIP Dossier website terug te vinden.

Omvang: 90 pagina’s
Website: www.channelconnect.nl/voipdossier/

Klik op de afbeelding links om het magazine te lezen.

Internet of Things Dossier

Uitgebreid overzicht van IoT-producten en -diensten voor de ICT-professional.
December 2018 publiceerde Sellair BV de tweede editie van het Internet of Things Dossier. De ICT-professional vindt hierin actuele informatie over bedrijven die actief zijn op het vlak van IoT, actuele trends en ontwikkelingen en de uitslagen van een expertonderzoek naar de verwachtingen rond IoT. Daarnaast zijn er overzichten van leveranciers van IoT-apparaten en -diensten.

Omvang: 38 pagina’s
Website: www.channelconnect.nl/iotdossier/

Klik op de afbeelding links om het magazine te lezen.

Distributeurs Dossier

Alle informatie over ruim 450 IT & Telecom distributeurs in Nederland en België.
Eind 2016 publiceerde Sellair BV de vierde editie van het Distributeurs Dossier. Naast de gedrukte jaargids met meer dan 450 Nederlandse én Belgische telecom- en it-distributeurs, is deze hier ook online te lezen. De jaargids is bedoeld voor resellers en retailers van it- en telecomproducten die producten en/of distributeurs zoeken (bedrijfsprofielen, adressen, contacten, specialiteiten en diensten).

Omvang: ruim 80 pagina’s

Klik op de afbeelding links om het magazine te lezen.

Meer informatie

Voor meer informatie over ChannelConnect kan je hier klikken.

Voor overige zaken kan je contact opnemen met: info@channelconnect.nl of bel 035-6423000.