SolarWinds ontworpen voor MSP’s van iedere omvang

 

SolarWinds MSP voorziet IT service providers van alle technologie en middelen om hun business te laten groeien. Oplossingen die gelaagde security, vergaarde informatie en slimme automatisering bij elkaar brengen — zowel on-premises als in de cloud – en ondersteund door uit data afkomstige inzichten waarop direct actie genomen kan worden en die IT service providers helpen om hun werk eenvoudiger en sneller te kunnen doen.

SolarWinds is ontworpen voor MSP’s van iedere omvang. In de loop der jaren hebben we samengewerkt met IT service partners van uiteenlopende grootte — van één – of tweepitters tot IT service providers die tienduizenden endpoints in beheer hebben. Wij focussen ons volledig op het efficiënter maken van je business, door verbeterde automatisering, opleiding, training of  data-gedreven inzichten vanuit onze MSP-community met meer dan 20.000 deelnemers.

SolarWinds ondersteunt álle gebruikers van Windows, Mac of Linux. De meeste IT service management suites focussen op Windows, soms met een beperkte link naar Mac, om van Linux maar te zwijgen. Voor MSP’s betekent dat dat ze verschillende systemen voor de diverse platforms in de lucht moeten houden, wat extra kosten en operationele inefficiency met zich meebrengt en een flinke aanslag op de winstmarges tot gevolg heeft.

SolarWinds MSP heeft binnen zijn platform allerlei mogelijkheden ontwikkeld voor zowel Windows, Mac en Linux en blijft daar ook in de toekomst in investeren. Zo kun je als MSP zonder beperking nieuwe klanten verwelkomen, op welk platform of op welke combinatie van platforms ze ook werken.

Maak een afspraak voor een 1:1 gesprek met ons om je vragen met ons te bespreken en meer over onze oplossingen te weten te komen. Gebruik daarvoor – nadat je je hebt aangemeld als bezoeker van ChannelConnect LIVE, deze link: https://channelconnect.nl/channelconnect-live/afsprakenmodule-1-op-1-meetings/

Aanmelden voor CC LIVE

Meld je nu gratis aan voor het ChannelConnect LIVE event

Maak hier 1-1 afspraken

Maak hier jouw 1-op-1 afspraken met standhouders en begin met netwerken!