FT Systems: fout-tolerante systemen waarborg voor (bedrijfs-) continuïteit

Onder de naam FT Systems zijn wij specialist in Fault Tolerant en High Availability oplossingen, en nemen wij deel aan ChannelConnect LIVE.

Wij vertegenwoordigen de fout-tolerante oplossingen van Stratus, SIOS en NEC. Deze vinden hun toepassing met name in gebouw beveiliging, financiële sytemen, industriële automatisering, fabrieken en productielijnen, telecommunicatie, logistiek en transport en de gezondheidszorg.

NEC staat bij ons op de expo met de kleinste volwaardige server ter wereld, die niet groter is dan drie cola blikjes! Voor geavanceerde monitoring en beheer leveren wij NEC Express Cluster software die uw servers, applicaties, services, databases, emailservers en virtualisatie platformen bewaakt en die automatisch een vooraf ingestelde actie kan uitvoeren om te reageren op situaties die uw productieproces of andere bedrijfskritische applicatie in gevaar zouden kunnen brengen.

Maar ook over de eveneens fout-tolerante Stratus ftServer en Stratus everRun vertellen wij u graag meer.

Als disaster recovery oplossing voeren wij het merk SIOS, dat ‘SAN and SANLess’ software promoot als een essentieel en flexibel onderdeel voor clusteromgevingen in Windows en Linux, draaiend op eigen hardware, virtuele machines of in de cloud. De hoge-beschikbaarheidssoftware van SIOS Datakeeper is beschikbaar in drie varianten: Standard Edition, Cluster Edition en als SIOS Lifekeeper, de Protection Suite voor Windows of Linux.

Onze specialisten staan klaar om al uw vragen op het gebied van fout-tolerante en redundante systemen te beantwoorden.

Aanmelden voor CC LIVE

Meld je nu gratis aan voor het ChannelConnect LIVE event

Maak hier 1-1 afspraken

Maak hier jouw 1-op-1 afspraken met standhouders en begin met netwerken!