Carbon Black wil slagkracht selectief vergrotenAls leverancier van security-oplossingen is Carbon Black actief bezig met het vergroten van haar naamsbekendheid in de Benelux. Met professionele security-oplossingen opereert het bedrijf in een uiterst dynamische markt: security is waarschijnlijk de snelst groeiende deelmarkt binnen de IT.Daarbinnen spelen consolidatie en schaalvergroting een belangrijke rol. Dat geldt voor vendoren, maar ook voor resellers. Channelmanager Marc Beunk: “Wij behoorden tot de eersten die inzagen dat je niet alles meer in eigen huis kunt ontwikkelen en dat het veel zinniger is om te kiezen voor nauwe samenwerking met partijen met complementaire expertise. Klanten vragen nu eenmaal om meer en betere security en op deze manier kunnen we daarvoor zorgen. Het gaat vooral om verdere professionalisering in het beter kunnen bedienen van klanten.”

Carbon Black wil daaraan graag haar steentje bijdragen en daarvoor het partnerkanaal selectief uitbreiden. “Endpoint security is een hot topic en de vraag blijft sterk. Maar de zakelijke markt verandert sterk en vaste werkplekken worden zeldzamer. Dat heeft consequenties voor de manieren waarop de nieuwe, vaak mobiele, werkplekken moeten worden beveiligd,” aldus Beunk.

“Voor die complexe materie schieten kennis en het bestaande portfolio bij resellers vaak te kort om te voldoen aan de eisen van de klant. Samenwerking is dan een voor de hand liggende oplossing. Ieder levert zijn expertise en gezamenlijk zorgt men ervoor dat de werkplekken van klanten het gewenste beveiligingsniveau hebben. Carbon Black wil graag samenwerken met serieuze partners die met ons product en hún services echte toegevoegde waarde willen leveren. Daarvoor is in de Nederlandse markt nog meer dan voldoende ruimte. Op onze stand op de Expo van ChannelConnect LIVE vertellen we je graag meer over ons onderscheidende en overzichtelijke productaanbod en ons winstgevende partnerprogramma. Meer dan de moeite waard, dat beloof ik je,” zegt Beunk.

Aanmelden voor CC LIVE

Meld je nu gratis aan voor het ChannelConnect LIVE event


Maak hier 1-1 afspraken

Maak hier jouw 1-op-1 afspraken met standhouders en begin met netwerken!