VMware reikt Partner Awards 2019 uit

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in evenementenlocatie Mereveld bij Utrecht heeft VMware zijn jaarlijkse Partner Awards uitgereikt. In totaal zijn zeven VMware Partner Awards toegekend aan partners en personen die in het afgelopen jaar bijzondere en/of uitmuntende prestaties hebben laten zien.

Het evenement werd bijgewoond door zo’n tweehonderd gasten die samen de tientallen aanwezige partners vertegenwoordigden.

“We zijn blij dat we dit evenement elk jaar kunnen organiseren en dat elke keer een groot deel van onze partners de moeite neemt om hierbij aanwezig te zijn”, zei Kenneth del Rio van Heese, Senior Manager Business Partners & Alliances Benelux van VMware. “Onze partners leveren een essentiële bijdrage aan de succesvolle koers die VMware al jaren achtereen vaart in Nederland. We werken intensief samen om klanten en hun gebruikers te voorzien van krachtige en toekomstvaste oplossingen. Tegelijkertijd werken we hard om onze partners daarvoor van de juiste kennis en tools te voorzien middels online en offline trainingen, gezamenlijke (marketing)campagnes, een uitgebreide portal en directe toegang tot VMware-experts in Nederland en daarbuiten. Deze intensieve samenwerking heeft ook afgelopen jaar weer geleid tot innovatieve projecten en prachtige resultaten. We zijn zeer blij met alle partners waar we mee werken, de partners die wij vandaag een award overhandigen hebben echter net die extra meters gemaakt en dat willen we graag benadrukken.”

….en de winnaars van de VMware Partner Awards 2019 zijn…
Eerder dit jaar maakte VMware al de genomineerden bekend in de zeven categorieën waarin het awards heeft uitgereikt. Het Benelux channel-team van VMware heeft vervolgens in elke categorie de uiteindelijk winnaar geselecteerd. De criteria hiervoor waren de impact op de klant, de mate van innovatie en de inzet van de organisatie of individuen bij de partner.

● Most Promising VMware Partner of the Year – On2IT
● VMware Innovator of the Year – ITQ
● Best VMware Partner Success Story – HPE
● Most Committed VMware Partner of the Year – FONDO
● VMware Partner Personality of the Year – Ronald de Jong (PQR)
● Most Innovative VMware Cloud Partner of the Year – Simac
● Best VMware Cloud Partner of the Year – KPN

“Ik wil graag alle winnaars van harte feliciteren. Tegelijk bedank ik alle partners in Nederland met wie we de afgelopen tijd intensief hebben gewerkt en die vaak al jaren onderdeel uitmaken van het VMware partnerprogramma. We zien dit event niet alleen als review van het afgelopen jaar, maar ook als startschot voor een nieuw succesvol jaar dat voor ons ligt. Een jaar waarin we samen met onze partners het verschil willen maken voor onze gezamenlijke klanten en de maatschappij als geheel”, zo besloot del Rio van Heese.

www.vmware.com