Kom langs op 14 november bij hét nieuwste ICT-event van Nederland: This is IT

Het centraal gelegen ‘Studio A12’ in Bunnik (bij Utrecht) is op 14 november de locatie voor hét nieuwe kennis- en businessevent voor ICT-professionals in eindgebruikers: This is IT.

This is IT bestraat uit een tweetal delen. In de ochtend is er een congres van 10.00 tot 12.00 uur. Vanaf 12.00 uur is de expo open met circa 40 stands, food & drinks, kennissessies en een netwerkborrel. Met als klap op de vuurpijl een bijzondere mystery act als dagafsluiting.

© WeAreTheNight.com / Joni Israeli

OCHTENDCONGRES – In de ochtend leidt Matthijs van Nieuwkerk discussies met kopstukken uit ICT, waaronder

• Hendrik Blokhuis – Director Country Digitization Cisco • Peter Jansen – Commercial Director Tech Data • Brian Speelman – Chief Digital Officer Infotheek Group • Hans Bos – National Technology Officer Microsoft

Ze gaan onder andere in op mogelijkheden en beperkingen van IoT, het belang van circulaire ICT, communicatie uit de cloud en security & privacy. Dat zijn allemaal thema’s die steeds hoger op de agenda staan van beslissers. Mkb-directeuren en grootzakelijke managers die vaak niet meer weten waar ze precies over beslissen.

THEMA  – Het thema van This is IT is ‘De jacht op de eindgebruiker’. De stelling en ervaring is dat eindgebruikers vaak te maken hebben met een groot informatiegebrek of juist met een enorme overload aan informatie waar het gaat om de grote, belangrijke ICT-thema’s. ICT is in de private en publieke sector niet meer facilitair, maar strategisch. Met de discussies tijdens ‘This is IT’ zoomen we in op één centrale vraag: hoe zorgt de ICT-sector ervoor dat de kleine en de grote zakelijke eindgebruikers goed genoeg geïnformeerd zijn en dus de juiste beslissingen nemen.

HET VERHAAL  – Door de indeling van de gesprekken, wordt het publiek meegenomen langs de behoeftes en frustraties van eindgebruikers in het ICT-kanaal, langs kansen die blijven liggen voor vendoren, distributeurs en resellers, naar oplossingen die worden geboden op het gebied van IoT, security, communicatie en XaaS-oplossingen. Tot slot onderzoeken we hoe we als kanaal de eindgebruiker ook in de toekomst kunnen blijven servicen. Want problemen worden steeds complexer, oplossingen worden steeds slimmer, maar wie knoopt de problemen en de oplossingen aan elkaar?

OCHTENDPROGRAMMA

1e sessie: DE UITDAGING – Krachtige TED-talk waarin uitdagingen van eindgebruikers en de branche snel en duidelijk worden geschetst.

• 2e sessie: DE VERDIEPING –  Hoe zien vendoren, distributeurs, resellers en brancheorganisaties de eindgebruiker? Hoe wordt die benaderd en voor welke oplossingen wordt het meest gekozen. Kan of moet dit anders en zo ja, hoe?

• 3e sessie: DE OPLOSSING – Wat kan de sector doen om eindgebruikers beter te bereiken en begrijpen? Hoe maken we relatief nieuwe begrippen als XaaS-, IoT- en AI-oplossingen inzetbaar voor eindgebruikers én resellers. En op welke wijze kunnen brede, complexe begrippen als security behapbaar worden gemaakt?

• 4e sessie: DE OPVOLGING – Toekomst: wat staat ons als branche nog te doen, welke grote ontwikkelingen kunnen we nog verwachten en tegen welke uitdagen gaan we aanlopen? Hoe zien we de samenwerking tussen het kanaal en de eindgebruiker over 5 tot 10 jaar?

BEZOEKERS

Bezoekersniveau middenkader, management, directie; · Vendoren van hardware en software (+ diensten); · Distributeurs; · Channel partners: ICT-professionals, telecomprofesionals, ISP’s, MSP’s, ‘born in the cloud’-providers, system integrators, technical installation businesses, ICT & telecomconsultants, business consultants; · De ICT-periferie: onderzoeksbureaus, juristen, dienstverleners aan de sector en de pers; · Eindgebruikers: ICT-managers, ICT-beheerders, CIO’s, DGA’s, CDO’s.

EXPOSANTEN OP DE EXPO

De beursvloer, die vanaf 12.00 uur is geopend, biedt met circa 40 toonaangevende leveranciers, distributeurs en system integrators niet alleen een hoogwaardige mix van innovatieve producten en diensten, maar garandeert ook goed eten en drinken. Een prima decor om ook de ochtendthema’s nog eens te bespreken.

ENTREE EN AANMELDING Voor de beschreven doelgroepen is er een kosteloze entree na accordering. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Aanmelden kan via https://channelconnect.nl/events/this-is-it-2018/