i4PROJECTS eerste partner voor CISCO security on-demand

i4PROJECTS heeft samen met Cisco en Comstor zijn nieuwe dienst Managed Security Services geïntroduceerd. Deze on-demand securitydienst maakt de geavanceerde Endpoint Protection, Internet Security Gateway en Cloud monitoring van Cisco toegankelijk op basis van een maandelijks contract.

Daarnaast biedt i4PROJECTS een Threat Response Center waar aanvallen worden tegengehouden op het moment dat ze plaatsvinden. De securityoplossing biedt zodoende bescherming tegen allerlei vormen van cyberdreigingen, waaronder malware, phishing en ransomware. Managed Security Services is het begin van een nieuw partnerschap tussen i4PROJECTS en Cisco. De partijen bieden hiermee een flexibele oplossing voor ondernemers die snel moeten schakelen, met name bij cyberdreigingen.

Bedrijven zijn steeds vaker doelwit van cybercriminelen, ongeacht hun omvang. Vanwege de kosten hebben kleinere organisaties beperkt toegang tot geavanceerde securityoplossingen, wat ze een relatief makkelijk doelwit maakt. Grote organisaties beschikken daarentegen over zoveel waardevolle en gevoelige gegevens dat het ook voor hen steeds complexer wordt om deze goed te beschermen. Om te blijven concurreren zijn ook zij altijd op zoek naar extra flexibiliteit. Daardoor is het voor veel bedrijven niet aantrekkelijk of zelfs onmogelijk om zich te verbinden aan langdurige contracten.

Managed Security Services biedt de zeer complete suite aan securityoplossingen van Cisco, terwijl de klant door het maandelijkse contract volledig flexibel blijft. De oplossing blokkeert onder andere malware, ransomware, phishingmails en C2-callbacks, ook voor gebruikers die op dat moment op pad zijn met hun bedrijfslaptop. De Endpoint Protection deelt bovendien zijn informatie met andere security-onderdelen binnen het netwerk, zoals security-appliances voor e-mail en web. Omdat het om een dienstverlening gaat, zorgt I4PROJECTS ervoor dat altijd de meest recente updates zijn doorgevoerd.

Michel Schaalje

“i4PROJECTS is de eerste partij die in samenwerking met Cisco en Comstor securitydiensten van Cisco beschikbaar maakt in een model waarbij klanten maandelijks betalen voor daadwerkelijk gebruik”, aldus Michel Schaalje, Sales Manager Security, Cisco Nederland. “We zijn erg trots op deze samenwerking, omdat we met dit model Enterprise-level securitydiensten Cisco Umbrella en AMP4E, gevoed door Talos Threat Intelligence, ook toegankelijk maken voor het MKB in Nederland.”

Vaak zijn cyber-aanvallen gericht op specifieke organisaties, waarbij zwaktes in de beveiliging worden uitgebuit. Daarom heeft i4PROJECTS ook een Threat Response Center toegevoegd aan Managed Security Services. Vanuit deze ‘war room’ worden cyberaanvallen op klanten afgeweerd. Door deze real-time approach wordt de schade die dergelijke aanvallen kunnen veroorzaken geminimaliseerd.
Omdat geen enkele organisatie hetzelfde is, biedt i4PROJECTS verschillende pakketten met verschillende beschermingsniveaus aan. Dit geeft ondernemers de vrijheid om zelf een afweging te maken over wat het beste past. Door de maandcontracten houden ze verder volledige flexibiliteit en kunnen klanten altijd handelen naar hun behoefte.

Meer informatie: https://www.i4projects.nl/

Vorig artikelKPN schrapt helft van zakelijke producten
Volgend artikelFelicity Aston’s keynote tijdens (ISC)² Secure Summit
Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.