Extreme Networks introduceert Extreme Capital Solutions

Extreme Networks introduceert Extreme Capital Solutions, een dienst voor competitieve en flexibele financiering voor klanten, partners en prospects die geïnteresseerd zijn in de oplossingen van Extreme Networks. Extreme Capital Solutions is een combinatie van Extreme’s CPEaaS-aanbod (CPE-as-a-Service) en de diensten van Brocade Network Subscriptions, dat recent werd overgenomen door Extreme Networks.

De nieuwe dienst is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van klanten en partners en biedt verschillende financieringsoplossingen onder één parapalu, inclusief lease, financiering tegen nul procent rente en een Extreme Networks-abonnement. Deze laatste optie biedt klanten de mogelijkheid om netwerkinfrastructuur aan te schaffen zonder investering vooraf. Met Extreme Capital Solutions zijn klanten in staat te investeren in de technologieën, oplossingen en diensten van Extreme Networks door de kosten voor hardware, software, onderhoud en training te bundelen tot één beheersbaar financieringsplan. Dit helpt hen beter in te spelen op de competitieve druk binnen de huidige markt.

Klanten kunnen direct toegang krijgen tot Extreme Capital Solutions via Extreme Networks of via het wereldwijde partnernetwerk van de organisatie, inclusief system integrators, resellers, direct market-resellers en distributiepartners.

Ed Meyercord, CEO van Extreme Networks: “De introductie van Extreme Capital Solutions is een nieuwe mijlpaal na de overname van Brocade’s SRA-business. Met de introductie bouwen we voort op een sterk legacy-programma dat onze partners de mogelijkheid biedt om nieuwe gebruiksmodellen te ondersteunen. Ook krijgen onze klanten toegang tot onze hardware- en softwareoplossingen middels een flexibel programma, om zo aan hun behoeften te voldoen. Extreme Networks is altijd een klantgerichte organisatie geweest en we zijn ervan overtuigd dat Extreme Capital Solutions een interessant alternatief is voor nieuwe en bestaande klanten, waarmee ze ook in de toekomst flexibel en innovatief blijven.”

“Met Extreme Capital Solutions bieden we onze klanten innovatieve en toonaangevende financieringsmodellen. Zo krijgen ze toegang tot de technologie en diensten die zij vandaag de dag nodig hebben, zonder risico’s of investering vooraf. Organisaties worden steeds vaker beperkt door opgelegde budgetten. Met onze oplossing kunnen zij hun budget investeren in het opschalen van hun business in plaats van hun netwerkstructuur,” vult Lisa Paquette-Nelson, Senior Director van Capital Solutions bij Extreme Networks, aan.

Meer informatie: www.extremenetworks.com