Epatra distributeur AVer Information

De Smart Office producten van AVer Information zijn per direct bij Epatra verkrijgbaar. AVer is specialist in intelligente technische zakelijke en onderwijsoplossingen. Denk hierbij aan interactieve schermen, video- en audioconferencing, visualizers, leren op afstand en opbergmeubilair.

Sander Moret, Sales Manager Epatra: “Wij zijn heel blij met de samenwerking met AVer Information op het gebied van Smart Office. Met de kennis en kunde van AVer, welke ze hebben opgebouwd met een jarenlange traditie in de AV-markt, zijn ze voor ons een volwassen partner met volwassen producten en oplossingen. De Smart-Office producten van AVer sluiten heel goed aan bij ons huidige merk- en product-portfolio en zijn een waardevolle toevoeging bij het aanbieden van laagdrempelige vergader-oplossingen. We zien deze vruchtbare samenwerking dan ook positief tegemoet.”

Olivier Fontana, AVer Information: “AVer zocht naar nieuwe verkoopmogelijkheden in de Benelux en vond de perfecte match in Epatra om een sterke samenwerking te ontwikkelen, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. We willen Epatra helpen hun positie te verstevigen in het Unified Communications segment en het AVer merk in de Benelux te versterken. Dankzij het brede portfolio waaronder USB Audio Video randapparatuur, tracking camera’s en videoconferencing systemen is er geen twijfel dat dit nieuwe kansen biedt in de komende maanden.”