ChannelConnect LIVE 2017

channelconnect live 2017 event

Meld je nu aan


Kom ook naar hét netwerk event voor de Telecom en ICT‑professionals,

Zien en gezien worden!

Adverteren of sponsoren? meer informatie

• 40 sponsoren / business partners • 500+ bezoekers • 12 kennissessies • afsluiten met een beursborrel

Over het evenement

event meetingIn de wereld van vandaag bieden de technologische oplossingen voor samenwerking, communicatie en winstgevend zakendoen die we dagelijks aan de man of vrouw brengen, talloze efficiënte en kostenbesparende mogelijkheden. Zonder dat we daarvoor nog op pad moeten. Dat is in veel gevallen prima, maar juist omdat we elkaar zo vaak ‘online’ spreken is het des te belangrijker om oude en nieuwe zakenrelaties zo af en toe ook persoonlijk te ontmoeten en te spreken.

Vrij toegang, parkeren en drinks

 

Meeting platform

Afgelopen jaren hebben we door participatie in diverse evenementen en gesprekken met tientallen leveranciers en bezoekers een formule ontwikkeld die de basis is geworden voor ChannelConnect LIVE, het nieuwe, maar ook vertrouwde meetingplatform voor Telecom en ICT professionals.


Nieuw omdat ChannelConnect LIVE exclusief wordt georganiseerd door hét kennisplatform voor ICT-businesspartners, ChannelConnect en ISPToday, dé community voor hostingpartners in Nederland.
Vertrouwd omdat de zomer- en winteredities van ChannelConnect LIVE worden georganiseerd in ‘deFabrique’, de centraal gelegen en uiterst flexibel inzetbare evenementenlocatie in Utrecht met volop gratis parkeerruimte.

De setting

In een uitgebalanceerde setting vinden vendoren, distributeurs, resellers en dienstverleners allemaal en plekje om in een ongedwongen sfeer direct bruikbare informatie op te doen en te delen, nieuwe producten en diensten van dichtbij te kunnen proeven, te netwerken met bestaande relaties en nieuwe aan te knopen, waarbij ook de inwendige mens niet wordt vergeten.

Opzet evenement

defabrique zaalDe Zomereditie 2017 vindt plaats op woensdag 28 juni, de Wintereditie 2017 op woensdag 20 december 2017. Beide events beginnen om 13.00 uur en eindigen om 20.00 uur.
Het informeel opgezette programma bestaat uit een korte presentatie over een actueel onderwerp op de centrale beursvloer en daarnaast uit een twaalftal break-out sessies in één van de vele ruimtes die deFabrique rijk is. Rondom deze kennissessies presenteren ruim 40 sponsoren hun laatste nieuwtjes op het gebied van fysieke, online en virtuele oplossingen en diensten. De organisatie verwacht 500+ professioneel betrokken bezoekers.


Aanmelden

Aanhef*

Voornaam*

Achternaam*

Functie*

Telefoonnummer*


Bedrijfsnaam*

Straat*

Postcode*

Plaats*

Land*

Website*

Telefoonnummer*

Soort bedrijf*


 Ik wil graag de nieuwsbrief van ChannelConnect ontvangen (2x per week op dinsdag en Donderdag)

 Ik wil graag de nieuwsbrief van ISPToday ontvangen (1x per week op donderdag)


Maximaal 5 personen per bedrijf
Kosteloos entree voor personen die binnen de doelgroep vallen


Adverteren of sponsoren? meer informatie


Meer informatie of reservering? Neem dan contact op met:

Sellair BV / ChannelConnect

Eric Luteijn Eric@channelconnect.nl
Jan Erber jan@channelconnect.nl
Laurens Koetsier Laurens@channelconnect.nl