ChannelConnect Magazines

ChannelConnect Magazines

ChannelConnect is het kennisplatform voor it-business partners en wordt gezien als de primaire informatiebron in de ict-channel in Nederland. ChannelConnect fungeert als discussieplatform en biedt de doelgroep onafhankelijke ‘need to know’ informatie.

ChannelConnect houdt directie en management op de hoogte van nieuws uit het veld van ict distributie. Met een kritische kijk en journalistieke benadering biedt ChannelConnect haar lezers onafhankelijke ‘need to know’ informatie en fungeert als discussieplatform voor de doelgroep. Met achtergrondartikelen, thema-interviews en opiniestukken van deskundigen en branchespelers biedt ChannelConnect de diepgang die de doelgroep verwacht.

Proefnummer

Heeft u interesse in een gratis proefnummer van ChannelConnect? Vul dan HIER uw gegevens in.

Abonneer u kosteloos

Dossiers van Sellair

Als gespecialiseerd uitgever van ChannelConnect zijn diverse specials ontwikkeld die voorzien in sectorspecifieke informatie op deelgebieden als ICT-distributie, datacenters & cloud, hosting, security en VoIP en UC&C.
De dossiers, die eenmaal per jaar in gedrukte vorm worden uitgegeven, vormen een aanvulling op en verdieping van ChannelConnect, het grootste informatie- en kennisplatform voor de Nederlandse ICT-branche met een focus op de midmarket en het MKB. Daarbij wordt het nieuws op deze website verdiept en aangevuld in het 8 keer per jaar verschijnende ChannelConnect magazine. Een abonnement is kosteloos voor iedereen die werkzaam is in de Nederlandse ICT-branche.

Datacenter en Cloud Dossier

Alle informatie over ruim 140 fysieke datacenters die actief zijn op de Nederlandse markt.
Begin september 2017 publiceerde Sellair BV de derde editie van het Datacenter & Cloud Dossier. Centraal in dit dossier is het overzicht van ruim 120 datacenters in Nederland met contactgegevens en kenmerken. Naast contactgegevens bestaat deze jaargids uit veel algemene redactie en achtergrondverhalen, visieartikelen, columns van specialisten, trends, ontwikkelingen, wetgeving, overzichten van belangenverenigingen, nationale en internationale events.

Omvang: 116 pagina’s
Website: www.datacenterdossier.nl

VoIP en UC&C Dossier

Alle informatie over VoIP en UC&C aanbieders in Nederland en Belgie.
Begin augustus publiceerde Sellair BV de tweede editie van het VoIP en UC&C Dossier. Naast de gedrukte jaargids verschijnt deze informatie dit jaar ook op een actuele informatiewebsite.

Omvang: 100 pagina’s
Website: www.voipdossier.nl

Distributeurs Dossier

Alle informatie over ruim 450 IT & Telecom distributeurs in Nederland en België.
Eind 2016 publiceerde Sellair BV de vierde editie van het Distributeurs Dossier. Naast de gedrukte jaargids met meer dan 450 Nederlandse én Belgische telecom- en it-distributeurs, verschijnt deze informatie dit jaar ook op een actuele informatiewebsite. De jaargids en website is bedoeld voor resellers en retailers van it- en telecomproducten die producten en/of distributeurs zoeken (bedrijfsprofielen, adressen, contacten, specialiteiten en diensten).

Omvang: ruim 80 pagina’s
Website: www.distributeursdossier.nl

Security Dossier

Uitgebreid overzicht van securityproducten en -diensten voor de ICT-professional.
Eind oktober 2016 publiceerde Sellair BV de derde editie van het Security Dossier. Naast de gedrukte jaargids met producten op het geboed van Mobility & Security, Cloud Security, Security Appliances en Security Software, verschijnt deze informatie dit jaar ook op een actuele informatiewebsite. Het Security Dossier is bedoeld voor ICT-professionals.

Omvang: ruim 80 pagina’s
Website: www.security-dossier.nl

Meer informatie

Voor meer informatie over ChannelConnect kunt u hier klikken.

Voor overige zaken kunt u contact opnemen met Laurens Koetsier: laurens@channelconnect.nl of bel 035-6423000.